Vrijdag 27 aug - Dag van de geest
De ontkoping
Vandaag is de grote dag waarop wij gaan proberen om met de speciale toverlamp die we gisteren hebben gevonden de prinses te vinden. Voor een verslag van de afloop zullen alle websitebezoekers, ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's, tante's, oom's, buren, kennissen en vrienden toch nog even geduld moeten hebben tot morgenmiddag wanneer wij weer naar huis gaan.

Helaas hebben wij vandaag en morgen niet meer de tijd om de website aan te passen. Iedereen zal daarom toch moeten wachten op de verhalen die de Esta', en Kabouters hier zaterdagmiddag zelf over gaan vertellen!
10 reacties 10 reacties ( 110 keer bekeken )

donderdag 26 aug - Dag van prins Andersom
Het bezoek van Prins Andersom
Na het ontbijt zijn we begonnen met een aantal leuke spellen. Een van deze spellen werd al snel onderbroken door een wel heel vreemde man. Deze man bleek prins andersom te zijn en deed zijn naam eer aan. Hij deed ook werkelijk alles andersom.
De prins had een heel goed idee om de prinses terug te vinden en natuurlijk waren wij meer dan bereid om hem hierbij te helpen. De prins wilde namelijk terug in de tijd gaan om de prinses te vinden en hiervoor moesten wij dus de hele dag achterstevoren beleven.
Zo zijn wij dus eerst in bed gegaan, om vervolgens naar het voorleesverhaal te luisteren, om vervolgens onze tanden te gaan poetsen en naar beneden te gaan. Na het naar bed gaan zijn we om 11:30 meteen begonnen met een avondspel om daarna aan tafel te gaan voor het avond eten (toetje, eten, voorgerecht, bikken, minuutje stilte), dat weer gevolgd werd door een bosspel. Jammergenoeg had de prins daarna een afspraak, waarvoor hij absoluut niet te vroeg wou komen en moest hij gaan.

De bazaar

Na het vertrek van prins andersom liep de dag nog steeds niet helemaal zoals hij normaal hoorde te lopen, dus zijn wij 's avonds maar naar de ochtendbazaar geweest. Op de ochtendbazaar konden de Esta's en Kabouters verschillende spellen spelen om speciale woesties (1 woestie = 0,25 EUR) te verdienen en om hun woesties te verdubbelen. Van deze woesties konden de Esta's en Kabouters weer lekkere dingen op de bazaar kopen.
Na de ochtendbazaar begonnen we wel heel erg veel honger te krijgen en was het weer tijd voor het ontbijt.

De spookgrot

Na het ontbijt, leek de dag weer normaal te lopen en bleek dat het al weer avond was. Maar toch was er iets niet zoals het hoorde te zijn. Gelukkig kwam de waarzegger ons vertellen wat er aan de hand was.
Er was toch iets niet helemaal in orde met de tijd, waardoor we de parels konden zien die de prinses tijdens haar ontvoering had verloren. Door het spoor van deze parels te volgen kwamen we bij een grote spookgrot waarin wij op zoek gingen naar de laatste aanwijzing voor de verdwijning van de prinses.

De Esta's en Kabouters weten als wij dit typen nog niet dat zich in deze grot een grote toverlamp met daarin een boze geest bevind!!

De foto's1 reactie 1 reactie ( 22 keer bekeken )

Woensdag 25 aug - De rustdag van de Sultan
Een rustdag voor de kinderen
Op advies van de waarzegger heeft de Sultan zijn dierenverzorgers de opdracht gegeven om de kinderen een dagje in in dierenverblijf op te vangen.
Vandaag zitten we dus met zijn alle in de Zoo in Arnhem!

De foto's

7 reacties 7 reacties ( 83 keer bekeken )

Volgende