Vrijdag 27 aug - Dag van de geest
De ontkoping
Vandaag is de grote dag waarop wij gaan proberen om met de speciale toverlamp die we gisteren hebben gevonden de prinses te vinden. Voor een verslag van de afloop zullen alle websitebezoekers, ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's, tante's, oom's, buren, kennissen en vrienden toch nog even geduld moeten hebben tot morgenmiddag wanneer wij weer naar huis gaan.

Helaas hebben wij vandaag en morgen niet meer de tijd om de website aan te passen. Iedereen zal daarom toch moeten wachten op de verhalen die de Esta', en Kabouters hier zaterdagmiddag zelf over gaan vertellen!

Marieke
Hallo mensen van scouting Made en Zaltbommel (eigenlijk alleen voor hen van scouting Made bedoelt, want de leden van Zaltbommel zie ik geregeld)

Heel erg bedantk voro de gezellige, natte week in Oosterbeek. Ondanks dat we heel veel regen hebben gehad heeft volgens mij iedereen toch een zeer goed kamp gehad. Volgende jaar weer???

Groetjes en misschien tot gauw bij een eventueel gezamelijk afscheidsfeestje.

Marieke

peter
Hallo allemaal van scouting Made en Zaltbommel

Ik vond het heel leuk op kamp en ga volgend jaar zeker weer mee!

Groeten van Peter

Jeroen van der Kamp
Hallo allemaal

Ik vond het een heel erg leuk en gezellig kamp.
En vond het heel erg leuk om met twee scouting groepen op kamp te gaan.
Daarom wil ik alle Esta's en de leiding van scouting Made en de Kabouters en de leiding van scouting Zaltbommel en Joost en Jelle bedanken voor dit prachtige kamp

Groetjes
Jeroen van der Kamp


Chikai
Ook ik ben na een file :( grrrrr uiteindelijk om 17.00u weer thuisgekomen, en dan begint het ergste nog: opruimen..........

Ik vond het een erg leuk kamp, vooral de kinderen met hun leuke opmerkingen, hun enthousiasme en gezelligheid, maar ook het voorleesboek was erg geslaagd, het grote verbreek-een-record-spel, de bazaar, de nomadetocht, de dierentuin, het kasteel, het uitslapen, .....
HET WAS GEWOON ERG LEUK, en het leukste kan ik niet verzinnen.
Ik weet zeker dat alle kinderen het goed naar hun zin gehad hebben, en wij als leiding ook.

Tevens wil ik alle esta ouders van harte bedanken voor hun overwachte bekertje (met inhoud)Dat hadden jullie echt niet hoeven doen. Ik ga ervoor zorgen dat we daar iets heel leuks mee gaan doen (en de ideeën heb ik ook al: vraag maar eens aan de kinderen hoeveel ze willen bieden voor een koe, of dat ze al een set hebben!!)

Verder wens ik iedereen nog een hele prettige laatste vakantieweek en tot op de eerste opkomst: voor de esta's is dat 11 september!!

Prins Andersom
Ik vond ook geen klap aan het kamp. Ik heb me dan ook zeker helemaal niet vermaakt.
De Nomadentocht was niet leuk, de dierentuin was saai en de bazar was niets aan!

Ik hoop dat jullie het ook saai vonden en dat jullie volgend jaar ook thuis blijven!

Marieke
Hallo allemaal,

zo kamp 2004 zit er weer op. Iedereen is weer heel thuis gekomen en ligt vanavond lekker in zijn/haar eigen bedje te slapen. Even een verzoekje aan de papa's en de mama's: LAAT ZE MAAR LEKKER UITSLAPEN TOT MORGENMIDDAG. Dit kunnen ze allemaal zeker. Elke dag werden ze NIET voor 9.30 uur wakker en dus zaten we niet voor 10.30 uur aan het ontbijt.
Kinderen en leiding van Scouting Made:: BEDANKT voor een heel gezellig kamp!! Hopelijk vonden julliet het ook zeer geslaagd. Ik weet zeker dat het eerste woordje van Jelle niet papa of mama zal zijn maar ..... KAMP. ( en dan bedoel ik zeker niet: v.d. Kamp)

Groetjes en tot ziens
Marieke

Pieter-Jan Poot
Hoi Roanne en alle anderen , lekker toch zo'n 'zomer' kamp met het nederlandse weer ...

maar dat mag de pret niet drukken ;)
want dan heb je van die grote plassen en modder poelen :P

nog veel plezier en succes met het zoeken naar de princes !!!!!


doeiiiiiiii

je ome pietje

Roanne
hoi Roanne

bedankt voor je mooie kaart. leuk dat prins andersom geweest is was wel wat raar geloof ik he?
nog veel plezier vandaag en tot morgen. wij zijn blij dat je weer thuis komt want we missen je wel.

groetjes Mama en Papa

Jeroen + Erik
Bedankt voor de leuke kampfoto-kaart, uiteraard had ik al bijna dagelijks gekeken op jullie kampsite, lijkt me een heel erg leuk kamp; alleen jammer van die regen, maar (schrale troost) de rest van het land heeft het vaak nog slechter.

Groetjes van ....jullie weten wel wie!!!
P.s. hebben jullie met z'n 3-en gedeeld of maar met z'n 2tjes (anders moet ik T. toch nog inschakelen):D

Jacqueline en Marc
Hallo Peter en alle anderen

Hoe is het bij jullie? Hebben jullie de prinses al gevonden? Ik hoop dat jullie er beter weer bij hebben dan hier in Rotterdam, want het regent en stormt hier, het lijkt wel herfst. Nog maar 1 nachtje slapen en dan zit het er al weer op. Gaat snel he? Als je maar plezier hebt. Maar Peter heeft nog wat leuks voor de boeg, want zaterdag gaan we nog naar opa en oma en Sylvio en Thalita zijn daar ook!

Tot morgen en nog veel plezier.
pappa en mamma

Plaats reactie

Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.




Code invoegen: